2016-06-21

Ma van a szülinapom! :)

Hát ez a nap is eljött... 26 éves lettem.
Több, mint egy negyed évszázad... Az idő múlik, és mennyi jó könyv vár még elolvasásra o.O

Igaz a mondás, annyi jó könyv van, és oly kevés idő az olvasásra.

A mai születésnapom csodásan telt. Kb. két héttel ezelőtt megbeszéltem párommal, hogy menjünk el a budapesti Állatkertbe, ahol ezer éve jártam utoljára. Nagyon jól éreztük magunkat, korán reggel elindultunk, és este értünk haza, ahol már vártak rám az általa vásárolt ajándékok.

Könyvek, természetesen, mi más? Egy könyvmolynak a könyv jelenti a mindent! :D

Sajnos a szüleimtől és a nagymamámtól kapott könyvek csak másnap futottak be, de sebaj, máris kárpótol az érzés, hogy a kezemben tarthatom ezeket a gyönyörűségeket.

A Sorok között c. könyvre már régóta vágytam, a Ha maradnék c. könyvet pedig azért kértem, mert a napokban láttam a filmet, ami nagyon meghatott és tetszett a történet, így kíváncsi lettem erre a világsikerre. Julie Garwood az egyik kedvenc romantikus íróm, és ez a két magyarul megjelent regénye még hiányzott a polcomról, így őket ezért választottam.

A Könyvmolyképző könyveiből sosem elég, igyekszem beszerezni a még hiányzó köteteket. A Heartland c. könyvre nagyon kíváncsi vagyok.

A Hogyan írjunk könyvet c. kiadás pedig magára vonzotta a figyelmemet, elsősorban a blogírás végett. Remélem, hogy sok hasznos tippet olvasok majd benne.

Ezúton is szeretném megköszönni a szeretteimnek a csodás ajándékokat, amikkel megleptek, garantálva azt, hogy ne maradjak könyv nélkül a nyáron sem! (Csendesen megjegyezném, nem mintha ez a veszély valaha is fennállna, ugyanis több pénzt költök könyvekre, mint ételre… Ne mondjátok el senkinek… Psssz… :D)

További szép napot mindenkinek!
Caledonia


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése