2016-08-21

Drágaszágaim...2016.08.13-án, szombaton párommal végre eljutottunk az Esztergomban lévő Kroki Hobby boltba, ami a kreatív álmokat kergető/dédelgető/megvalósító embereknek maga A kincses sziget. :)

Ahogy a képeken is látszik, négy új, gyönyörű szép lyukasztóval érkeztem haza. Mindegyik régen vágyott volt már.
Vettem apró fa csipeszeket és színes borítékokat díszítéshez. Időközben befutottak a külföldről rendelt bélyegek is, melyeket a Nyírd ki ezt a naplót! – hoz rendeltem.

Egy új kézműves terméket fogok kipróbálni a közeljövőben, amihez eddig még nem volt szerencsém, ez pedig a Stencil. 
Vettem is egy szép teás motívumú stencilt, amihez jövő hónapban veszek ecsetet és festéket, és kezdődhet az alkotás. :) 
2016.08.17-én megjött a Halloween dekorációmhoz rendelt kis kaszás pecsétnyomóm is, ami irtó cuki, és teljesen beleszerettem. Élőben még aranyosabb, mint a képeken.

A Lírából és Libriből rendelt romantikus könyveim is időben befutottak, így a héten öröm követett örömöt, és repestem a boldogságtól.
Sajnos az idén megjelenő romantikus könyvek borítóival, melyeket a Gabo Kiadó ad ki, nem vagyok megelégedve... :( Összecsapottnak tűnik és olyan, mintha a borítótervezőn igyekeznének spórolni, holott eddig ez a kiadó volt az, akiktől az egyik legminőségibb borítókat kaptuk. Sajnálom, hogy rajtuk is egyre jobban meglátszik a pénzhiány. :(
A Lírának viszont hálás vagyok, hiszen az eredeti ár tört részéért sikerült beszereznem ezt a két régen vágyott könyvet.
Caledonia Valley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése