2016-08-26

E heti szerzeményeim

Termékeny hetet tudhatok a hátam mögött. Végre megérkezett a Book Depository rendelésem, a Servamp mangák egy része. Egyszerre rendeltem, és mindhárom külön csomagban jött, szóval örülök, hogy legalább az 1-2. kötet is megérkezett a 4. mellé, mert mit csinálok, ha a 3. és 5-6. kötet jön meg hamarabb, igaz? :D Remélem jövő héten a többi is befut, nagyon várom őket! 
A mangák csodaszépek, mint ahogy a képen is látszik, és három csodaszép kiszínezhető könyvjelezőt is kaptam melléjük! Hétvégén neki is kezdek az első kötet olvasásának. Belelapozva úgy tűnt, lesz némi eltérés az anime verzió és az eredeti között, és a 4. kötet már erősen spoileres, ugyanis az anime még nem tart itt, és számomra ismeretlen szereplők is vannak benne. 
Az anime hétről hétre egyre többet mutat és egyre jobban oda vagyok érte. Rég volt már olyan anime, illetve ilyen történet, amiért ennyire rajonghattam. (Hát igen, magasak az elvárásaim... :))


Megérkeztek a pici viaszüvegcséim egy része is, a kreatív postásunk a postaláda belsejére gumizta fel a csomagot, mert nem volt itthon senki. Ha lesz még ilyen, lefotózom, mert egyszerűen zseniális! :D Megérkezett a nagyobb méretű kanál is, melyben így több viaszt melegíthetek föl a pecséteim használatához, és ez igen praktikus lesz a nagyobb körméretű drágaságaim esetében.
Nem titok, hogy a klasszikus Charlton Heston és Stephen Boyd főszereplésével készült Ben Hur a kedvenc filmjeim egyike, és az Alexandra kiadónak hála hozzájutottam egy vadiúj Wallace által írt kötethez. Megnéztem az új filmet, ami jelenleg a mozikban van és újrafeldolgozás... szóra sem érdemes. Nem tudnám most szép szavakkal leírni, mennyire gagyi és szörnyű lett ez az új film, amit végig sem bírtam nézni... Aki teheti, maradjon a klasszikusnál és legyen hű a valódi történethez!
A mini anime wallscrollok pedig egyszerűen gyönyörűek, és szinte potom pénzért dobálták, nem hagyhattam ott őket. Igényes kivitelűek, már tervezem, melyiket hová rakom fel hétvégén, hogy díszítsék a szekrénysoromat. :)
Jaj, legyen már szeptember... új hónap - új kezdet... :D

Caledonia Valley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése