2016-08-30

Formalyukasztó-mennyország

Lassan nyithatok egy új polcot a formalyukasztóimnak, amiket szépen lassan sikerül összegyűjtenem. :) A Bambi régóta vágyott termék, a rózsa szintén, ami elképesztően szép formát lyukaszt a papírba és a galamb is nagyon szép. Esküszöm a Heyda formalyukasztóira, ami külcsínre is és minőségileg is viszi a pálmát, de mostanában a DP Craft lyukasztókban is egyre nagyobb a hitem, ugyanis nekik is gyönyörű mintáik vannak. A fenti lyukasztókat köszönhetem a Pirex papírboltnak, mely helyen volt csak egyedül fellelhető a Bambi lyukasztó, ami után régóta nyomoztam. :) 

Meglátogattam ma a Kik áruházat is, ahol nagyon szép őszi és Halloweeni dekorációkat lehet kapni - potom pénzért. Mint látható, én is beszereztem párat, amik irtó édesek! :D

Mivel könyvmoly vagyok és nagyon szeretem a baglyokat, vettem egy nagyon szép baglyos ajtódíszt is, ami felváltja a legutóbbi Karácsonyi életképet a tetőtéri szobánk előtt. :) 
Hát nem édes? 

A két mintavágó olló eszméletlenül szép, alig várom, hogy felhasználhassam a munkáimhoz. 

A dzsungel könyve DVD pedig a ráadás, a hab a tortán - Örök szerelmese vagyok a történetnek, és az idei - 2016-os feldolgozás méltó a Disney-hez és Kipling művéhez. Aki teheti nézze meg!

Caledonia Valley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése