2016-08-21

Kinyírom ezt a naplót! - 10. felvonásÚjra jelentkezem a Kinyírom ezt a naplót! következő felvonásával, szám szerint a tizedikkel. Jelentem, a napló kezd szépen formát önteni, és noha jó pár feladat még várat magára, nemsoká’ készen leszek. Napról-napra vannak azonban újabb ötleteim és a már elkészült oldalakat is igyekszem bővíteni, az üresen maradt helyekre pedig új kreatív megoldásokat kitalálni és kivitelezni.

Ma a lepréselt vörös rózsámat tudom megmutatni, amit nagymamám kertjéből szedtem ezen a héten – régi otthonomból. A napló csodálatos rózsa illatot áraszt magából. Gondolkodtam, törtem a fejem, mi módon rögzíthetném a lepréselt szirmokat és leveleket. Ragasztani nem akarom, mert a büdös elveszi a rózsa tökéletesen finom illatát, így a gyurmaragasztó mellett döntöttem, amivel szerencsésen meg tudtam fogatni a rózsát egy-egy parányi helyen, így biztonsággal lapozhatom, a formációmnak nem esik bántódása. Sikerült egy művészi, homályos-elmosódott képet is készítenem, ami szerintem szuper lett. :)

Megérkezett külföldről pecsétgyűjteményem legújabb darabja, a Halloween-ra rendelt „kis kaszás” is, ami el is foglalta méltó helyét a pecsétek között.

Hosszú idő óta újra megvettem az újságosnál a Mondo nevet viselő Japánról szóló magazint, melyben titkos vágyaim tárgya – a Servamp anime is helyet kapott egy rövidke cikk erejéig, így az gyorsan kivágásra és beragasztásra került a saját naplómba! :)

 

Az egyik újságcikkes oldalt kibővítettem az új Disney lemezzel, aminek megyek is utána nézni, honnan lehet vajon beszerezhető? (settenkedő lépések zaja…)

Végezetül, de nem utolsó sorban pedig buzgón gyűjtöm a W betűket az újságokból, ami igen ritka, mint a fehér holló, így lassan haladok, de előbb-utóbb ez az oldal is teljes lesz.

Nemsokára jelentkezem újabb rongáló és alkotó műveimmel…
Caledonia Valley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése