2016-09-25

Kinyírom ezt a naplót! - Mindenhol 2.0 - 1. felvonás

Amint megtudtam, hogy a Nyírd ki ezt a naplót! folytatása úton van, azonnal előrendeltem a kiadónál, hogy elsők között a kezemhez kapjam. Nos, ez múlt héten pénteken meg is történt. Kibontva a csomagolást, már láthattam, hogy egy nagyon aranyos, kis méretű folytatásról van szó, és az első átlapozást követve sok új - ámde sok régi - feladatot, utasítást is tartalmaz. 
A betegségem a kreativitásom útjába állt, de vasárnap délután már nem bírtam az ágyban fekvést és egész testet rázó köhögést, így pár feladatnak nekiálltam és jelentem - a cuki napló még cukibb formát öltött. :)
Az első feladat, amit elvégeztem (reggel - rögtön felkelés után) a "Gyűjts pecséteket" volt, ami az előző kötetben is szerepelt. Mivel ott már szerepel pecsétgyűjteményem egy lényeges darabja, így úgy gondoltam, hogy másfajta pecséteket - nevezetesen a nyomdáimat veszem elő. Isteni lett! :)
A téglafal elkészítését - kifestését különösen élveztem. A falon található írás - mely direkt rosszul szótagolva szerepel - azok számára lehet egyértelmű, akik valamilyen formában - olvasták vagy látták - a Gyermekrablás a Palánk utcában c. nagy sikerű magyar történetet. A mai napig eszemben van az ominózus jelenet. 
A napló jelenlegi verziója tulajdonképpen a szabadban tönkre tevést részesíti előnyben, de mivel én afféle szobanövény - könyvmoly és antiszocialista személy vagyok, így bátorkodom a házban intézni a magam módján a feladatokat. :) 
Így esett az alábbi feladatok elvégzése is. :)
Caledonia Valley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése