2016-09-09

Valóra vált álmok 1.0

Megjelent a Sorok között 2. kötete, a Lapról lapra - méghozzá gyönyörű borítóval, és hála az én drága Szerelmemnek, én is büszke tulajdonosa lehetek ennek a nagyszerű könyvnek. 
Hatalmas boldogság, hogy a Lazi Kiadó sok év után végre megjelentette a nagyszabású klasszikust, Louise May Alcott Kisasszonyok. c. könyvét egy új, szintén káprázatos borítóval, ami a filmbeli főszereplőket vonultatja fel a nagyérdemű előtt. 
A Kollázsnaplóval pedig régóta szemezek, és mivel alkotásvágyam határtalan, megrendeltem. Első átlapozásra nagyon jó feladatok vannak benne, és el is fogom kezdeni kitölteni. Ez lesz a második olyan megjelent könyv, ami engem, az én kis lelkivilágom és szemléletem tükrözi - a Nyírd ki ezt a naplót mellett. :)
Megérkezett Németországból az alábbi pillangós lyukasztó is, amit Magyarországon sajnos sehol sem tudtam beszerezni. Térbeli, a szárnyai felhajthatóak, nagyon szép dekorációs eszköz...

...és megjött Japánból a D. Gray-Man Hallow rendelésem is. A kedvenc szereplőm Tyki Mikk - így naná, hogy vele kapcsolatos termékek érkeztek. Továbbá nem tudtam otthagyni ezt a csodaszép Allen Walker tollat is, amit Timcanpy kis fityegő díszít! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése