2016-10-03

Kedvenc könyvborítóim 4.

A mai bejegyzés egy kicsiben más lesz. A legtöbb kedvenc könyvborítóimat már felsorakoztattam, 3 héten keresztül, így most arra gondoltam, megmutatom nektek a kedvenc Könyvmolyképzős könyvborítóimat. A Könyvmolyképző Kiadó számtalan jobbnál-jobb könyvet jelentet meg, és az én könyvtáramat is rengeteg kötetük díszíti, ezért most csokorba szedem az általuk kiadott szépségeket. :)

Könyvmolyképző Kiadó

Azt hiszem, hogy nem kell magyaráznom, hogy a Luxen-sorozat és a Stage Dive-sorozat miért került fel a listámra. Aki egy kicsit is otthon mozog a Könyvmolyképző Kiadó kötetei között, tudja milyen nagyszerű könyvekről is van szó. Az Utánad a sötétbe c. könyv borítójába pedig első pillantásra beleszerettem, és tavaly Karácsonykor büszke tulajdonossá válhattam. :)
Az Éjféli bál, az Austenland, Janette Oke: Ha szólít a szív c. könyvét mindenkinek ajánlom elolvasásra, az Edenbrooke folytatása pedig nemsokára érkezik. A Serena c. könyv már a film előtt a birtokomban volt. Armentrout új sorozata pedig egészen kiváló, csakúgy mint a Luxen.
A Fallen, a Végzet ereklyéi-sorozat sokak nagy kedvence, mely itthon is méltón jelent meg, hovatovább a kiadó jóvoltából a miénk lehet a legújabb, külföldi kiadású borítósorozat is, ami egy nagyon szép képet ad ki, ha mind a hat kötetet egymás mellé helyezzük.
Az Outlander borítók idehaza nagyon szép dizájnt kaptak, míg a számomra oly kedves indián - vadnyugati történetek pl. A körkunyhó is figyelemfelkeltő. A dzsungel könyve film új feldolgozása kapcsán jelent meg a filmborítós kiadás is, ami szintén nagyon szép lett. A Twilight igazi klasszikusnak számít, így az is felkerült a listámra.
A Legnagyobb lovag c. könyvvel már legalább 1,5 éve szemezek, de még mindig nem sikerült megvennem. Idén Karácsonykor talán megtörik a jég, és ez is a fa alatt lapulhat. 
Ezzel a poszttal zárnám Könyvborítós rovatomat, de nem kizárt, hogy egy napon hozok egy 10-es toplistát a kedvenceimből. :)
Caledonia Valley
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése