2016-11-10

2016.11.04. - A nagy nap... :D

Ebben a posztban az elmúlt hetek eseményeit szeretném megosztani veletek.

Először is:

Elmúlt Halloween, és én már teljes erővel a Mikulásra és Karácsonyra koncentrálok. Tudom, sokak számára ez furcsa lehet, de én időben szeretek elkezdeni mindent. Sosem hagyok semmit az utolsó pillanatra. Már elkezdtem készíteni az idei dekorációkat is, illetve van olyan családtagom, akinek az ajándéka már itt csücsül az egyik fiókban, míg másoké úton van felém. 
Az időjárás, mely nálunk mostanában elég hideg - főleg reggelente - is magában ígéri már a Tél közeledtét. 
Jó pár kreatív alapanyag is úton van felém, és pont október 31-én, csaknem egy évnyi keresés és folyamatos hoppon maradás után végre sikerült vennem egy formalyukasztó készletet a Lidl-ben. Eddig a napig mindig úgy adódott, hogy - érdekes módon - mire odaértem kora délután, már egy darab sem volt ezekből a készletekből, amit csak ők árusítanak ma, Magyarországon. Amit most tudtam venni ugyan kevesebb formát tartalmaz, mint az eddigiek, de található benne 6 db dombornyomó forma is, valamint gazdagodtam egy csodaszép 3D-s pillangóformával is. :) Hozzá mellékelve vettem - potom pénzért - egy színes lapokat tartalmazó füzetet, melyben nagyon sok szép szín található, és alapok vastagsága is keményebb, tökéletes kreatív alapanyag. 
Az ablakomra már fel is került a cuki Hóemberes dísz, ami már a Mikulás eljövetelét sürgeti. :D

2016.11.04. - Caledonia várva várt nagy napja
Ezen a napon váltam BÜSZKE és nagyon BOLDOG Sizzix vágógép tulajdonossá! :) 
A gépre már hónapok óta vágytam, és kuporgattam, spórolgattam rá, míg végül a Kroki Hobby Boltnak és vezetőjének, Mariannak köszönhetően ez a pénteki nap volt a megtestesült álom. 
A szállítás a délutáni órákra volt megbeszélve, így pénteki rövid munkanapom után suhantam is haza, hogy ott teljes két órán át repesve várjam a csengő hangját. Megszólal... rohanok a kapuhoz... kedves úriember, csomagot hoztam kijelentéssel száll ki az autóból. Nagyon segítőkész, azt mondja nehéz, mire én átveszem a dobozt, aminek valóban volt egy kis súlya, de megvonom a vállam: "Nem baj!" és az elköszönés után ROHANOK vele fel az emeletre. Mit ne mondjak, a derekamnak annyira nem tetszett a doboz súlya, de ez mit sem számított. A csomagot óvatosan elhelyeztem az ágyra, és először kívülről kezdtem el csodálni, forgatgatni, majd egy kis idő elteltével bizony már szépen kibontva, általam összeszerelve állt ez a gyönyörűség, amit elsőnek vasárnap vehettem használatba, tekintve, hogy újra megbetegedtem, és szombaton az ágyat nyomtam, így csak szemezni tudtam a géppel... :( 
De meg kell mondjam, megérte rá várni, ugyanis busásan kárpótolt az alkotás öröme. Kipróbáltam a meglévő késeimet, az alapcsomagban található lapokat és doboz készítő kést, díszítettem, elégedetlenkedtem saját első kicsit nyomott alkotásommal, aztán egyre jobb lett. Alkotási vágytól égve várom mindig a munkanap végét, hogy hazajöhessek, és ha csak egyet-kettőt, de tekerhessem a gépet.
Készítettem a munkahelyemre egy Meghívót is, ami első ránézésre nem is sikerült rosszul, csak szereznem kell még pár színes ceruzát, hogy szélesebb skálán tudjak mozogni. 

2016.11.10.
A Librire várva határtalan meglepetéssel kellett tapasztalnom, hogy az alábbi két könyv, aminek a megjelenését mindig eltolták, az Alexandránál már kapható... o.O Pedig a Libri általában gyorsan dolgozik. Mivel mindkettő régen vágyott könyv, gyors döntést hoztam, lemondtam az előrendelést, és megrendeltem őket, így ma már a kezemben foghatom ezeket a gyönyörűségeket. 
Jane Austen *-* örök kedvenc és Szerelem - míg a Bridget Jones babát vár történetére nagyon kíváncsi vagyok. Ugyan az első két részt nem olvastam, és a film első részét is csak második nekifutásra néztem végig, a 3. rész a mozivásznon tetszett, kellett egy kis könnyed felüdülés, noha ez egyáltalán nem az én világom. Kíváncsian várom a könyveket, értékeléssel jelentkezem róluk, amint kiolvasásra kerültek! 

További szép, olvasós, kreatív napokat kívánva!
Caledonia Valley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése