2016-12-15

Boldog, boldog nap ez a mai...

Biztosan sokan hallottatok már a Vörös Pöttyös Szeretetcsomagról, amivel immár második éve örvendeztet meg minket a Könyvmolyképző Kiadó. A lényege, hogy igényelsz egy kupont, amit könyvrendelésed alkalmával beválthatsz, és az oldal random generál számodra egy Vörös pöttyös jelzésű könyvet. Ha szerencséd van, a legjobban vágyott könyv is a tiéd lehet!
Nos, nekem tavaly nem volt szerencsém, és Páromnak sem, de ma nagy boldogság ért.
Ma én is megkaptam - végre - idei Szeretetcsomagomat! 
Alig bírtam magammal, hogy hazaérjek a munkahelyemről és nekieshessek a csomagnak. Azt tudtam, hogy kemény kötéses könyvre számíthatok, de álmomban sem gondoltam, hogy egyszer az életben nekem is szerencsém lesz és egy régen vágyott könyvvel leszek gazdagabb, mégpedig a Csontváros filmkönyvével! Nagyon-nagyon köszönöm a Könyvmolyképző Kiadónak, szárnyalok! *-* :)
A könyvjelzőket imádom, és a kis csokin az Apa, randizhatok egy lovaggal? van. Imádom.
Ezen kívül öröm és boldogság, hogy a két másik rendelésem is átadták a futárszolgálatnak, így holnap remélem megkapom és 7 db újabb könyvvel leszek gazdagabb! :) 

Szép estét mindenkinek és most távozom és befejezem Julia Quinn: Miss Bridgerton miatt c. könyvét és hamarosan jelentkezem az értékeléssel! 
Caledonia Valley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése