2016-12-29

Elment egy csillag, kihúnyt egy fény: A HERCEGNŐNK! - Nyugodj békében Carrie Fisher!

2016.12.27. - Gyászos napra virradtunk... a reggel folyamán elhunyt Carrie Fisher - Mindnyájunk Leia hercegnője! 😭
Bennem egy világ omlott össze. A hírről csak a késő délutáni, mondhatni esti órákban értesültem, és utána csak kóvályogni tudtam. Nem hiszem el... ez nem lehet igaz? Mi jöhet még? Milyen szörnyűséget tartogat még a 2016-os év? Alan Rickman, Bud Spencer, David Bowie és még sorolhatnám... most pedig Carrie Fisher. 
Biztos vagyok benne, hogy minden Star Wars rajongót lesújtotta a hír. 
2016. december 23-án kaptuk a hírt, miszerint Carrie Fisher egy Los Angelesbe tartó gépen szívinfarktust kapott és a gépen kellett újraéleszteni, majd kórházba szállították. Reménykedtem, hisz a hírek arról szóltak, hogy jobban van, nincs komolyabb probléma. Nem így történt... 2016. december 27-én kihunyt a FÉNY és az Erő Sötét Oldala győzedelmeskedett. Alderaan hercegnője csatlakozott édesapjához, Anakin Skywalker-hez (Darth Vader), Obi-wan Kenobihoz és Yodához. A mennyek kaptak egy új, fényes csillagot. 😢

Carrie Fisher 1956. október 21-én született. 1977-ben kapta meg ikonikus szerepét a Star Wars eredeti trilógiájában. 
Leia hercegnő Padmé Amidala és Anakin Skywalker lánya, Luke Skywalker ikertestvére, aki az eredeti trilógia egyik főszereplője. Leia hercegnő egy erős és bátor nő, aki merészen szembeszáll az Uralkodóval és Darth Vaderrel. A történet előrehaladtával méltó társra lel, Han Solo személyében. Kettejük szerelme méltán kap helyet a klasszikus szerelmi történetek csarnokában.
Nincs olyan ember, aki ne ismerné az alábbi két mondatot, melynek történelemmé válása egy rögtönzésen múlott.("Szeretlek!" - "Tudom.")
Carrie Fisher a tavalyi évben debütált Az Ébredő Erő c. filmben tovább alakította Leia Organa szerepét, ám kérdéses, hogy karakterével ezek után mi fog történni. Hallottam és olvastam hivatalos helyeken, hogy a következő Star Wars rész epizódjait már leforgatták, így biztosan szerepelni fog a filmben, ám sorsa kérdéses. Ki veszi át a karakterét,ki lenne méltó hozzá, vagy egy bravúros csavar folytán sikerül kiírniuk őt is a történetből? Utóbbi esetén Leia csatlakozhatna szerelméhez az Erő másik oldalán...

Jómagam arra biztatok minden Star Wars-fant, hogy egy maraton keretében búcsúzzunk el szeretett hercegnőnktől, aki nem ragyoghat tovább a messzi, messzi Galaxisban. 
Caledonia Valley
 
Nyugodj békében Princess Leia! Nyugodj békében Carrie Fisher! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése