2016-12-17

Julia Quinn: Miss Bridgerton miatt - Vélemény


Azóta, hogy a könyv felkerült a Gabo Kiadó karcában a Moly.hura, azóta vártam, hogy a kezemben tartsam és elolvashassam Julia Quinn új könyvét. Nos, azt kell, hogy mondjam, megérte a várakozást, ugyanis a könyv teljesen magába szippantott olvasás közben.
„Régen olvastam” ennyire jó romantikus könyvet, és szüksége is volt a lelkemnek erre a történetre a mostani kemény dolgozós napok után.
Már a beleolvasó felkeltette a figyelmemet és még többet akartam. Némely könyvnél, miután elolvasom a mintafejezetet és a kezembe kerül a végleges könyv, olvasáskor nehezen rágom át magam a már ismert sorokon, de ennél a könyvnél ez nem így történt.

Az alaptörténet:
Adott egy független és erős jellemű fiatal lány, Billie és egy jóvágású, inkább magába zárkózott férfi, George – a grófság örököse, akik gyermekkoruk óta ismerik egymást, noha nem igen szívlelik a másikat. Tökéletes alapanyag, akiket a VÉLETLEN hoz össze, és tereli egymás karjaiba.
A történet folyamán Billie és George rájönnek, hogy több a közös bennük, mint eddig hitték – és ha gyermekkorukban több időt tölthetnek(töltenek) együtt, talán jóval hamarabb válik számukra nyilvánvalóvá.

Billie vicces és független karakter, de néha nagyon bosszantó, ami felett igen sokszor szemet hunytam.

George Rokesby egy új szerelem, egy új név a kedvenc férfikaraktereim listáján. Jóképű, felelősségteljes, udvarias és józan, noha néha a tehetetlenségéről szóló sorok felbőszítettek.

A regény rendkívül humoros, az események magával sodornak, és noha konkrét ellenség, rosszakaró nem tűnik fel a színen, mégiscsak történik egy szívszorító fordulat, ami más mederbe tereli a történet folyamát.
Az utolsó mondat… FELKAVARÓ és FELHÁBORÍTÓ – Ide nekem a folytatást mihamarabb Gabo Kiadó! 😊

Történet: 5/5*
Borító: 5/5*
Negatívumok: Bosszantóan sok helyesírási és elírási hiba, melyet nem szoktam meg a Gabo Kiadótól. Ez számtalan alkalommal csökkentette az olvasás élvezhetőségét. 😥
Caledonia Valley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése