2016-12-04

Karácsonyi dekoráció 1.

Sziasztok!
Lázasan készülök a Mikulásra és a Karácsonyra, a héten több csomagom is befutott, könyvekkel és kreatív alapanyagokkal egyaránt. Megérkeztek a karácsonyi sablonok, és a hőn áhított hőlégfúvó is.
Az alábbi posztban szeretném nektek megmutatni a saját kezűleg készített Karácsonyi dekorációimat, és ajándékaimat. (Figyelem, a lista még nem teljes, minden hétvégén újabb ötletekkel fogok előállni!)😊 

Tegnap hóember formát vágtam a Sizzix vágógéppel. A hóember egyszerű papírból készült, kapott apró répa orrot, piros sálat, a szemeit és gombjait szabad kézzel rajzoltam, csakúgy, mint a kalap kifestését. Készítettem belőle ajtódíszt, könyvjelzőt, borítékot is. 
A szarvascsalád felfestése a borítékra stencil segítségével történt. Szerintem nagyon mutatós lett! :) 
A házikót speciális embossing tintával nyomdáztam, és domborítóporral értem el az itt látható formát. Dekorációként egy kis jókívánság, egy gyönyörű filcből készült szarvasfej és egy gyöngyházfényű gyöngy került a képeslapra. 
A végére hagytam a Betlehem képeslap elkészítésének folyamatát, erre vagyok eddig a legbüszkébb, noha a pici hóemberek hada is hatalmas örömmel tölt el. 

A Betlehem a New Art Impressions nevű nyomdával készült, melyet japánból származó festékkel és vízecset segítségével festettem ki. Egyszerű, mégis gyönyörű, és amikor ránézek, átitat a Szenteste eljövendő fénye. :)
A csacsi és a bárányok kifejező tekintete és óvó teste mellett fekvő kis Jézus egyszerűen elragadóan bájos, hatalmas pacsi a designernek. :)

Jelen pillanatban csupán a hóemberkék foglalták el helyüket ajtódísz gyanánt, valamint a korlátot díszítettem ezüst boával, amiről különböző formákat fogok lógatni, amit a jövő héten osztok meg veletek egy másik posztban!

Kellemes készülődést kívánok az ünnepekre!
Caledonia Valley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése