2016-12-11

Karácsonyi dekoráció 2.


Tegnapi bütykölésem eredményei. :) A héten tudatosult bennem, hogy két hét, és Karácsony! Emberek, ez a két hét úgy el fog repülni, hogy pislogni sem lesz időnk. 😊

Ezért hát tegnap nekikezdtem a maradék Karácsonyi ajándék elkészítésének. Mint látjátok, néhány szerettem megkapja tőlem ezt a csodálatos képeslapot. Festés közben nagyon izgultam, hogy el ne rontsam a Betlehemi életképet, főleg a kis Jézust ne, de a végeredmény magáért beszél. Nagyon büszke vagyok rájuk, főleg, hogy a festés soha nem állt még annyira közel a szívemhez, mint az utóbbi 1 hónapban. :) Valószínű, hogy kipróbálom magam még más életképek festésében is...
Amint látható, Halloweeni dekorációm egy évre elbúcsúzott, és átvette a helyét a Karácsonyi. Hóemberek, kicsi és nagy Bambi-k :D 💕 Szalagdíszek, Három királyok.
A hintán ülő kislány-maci életkép nyomdát Szerelmemtől kaptam idei 6,5 éves félévfordulónkra, és kezdetnek borítékokat díszítettem vele. A végeredménnyel elégedett vagyok, és remélem, hogy jövőbeli munkáim még szebben fognak sikerülni. 
Könyvmolyságom mellett kreatív szárnyaimat próbálgatom, remélem eredményesen! :)


Ha valakinek a figyelmét felkeltették a posztban látható minták, elárulom, hogy Sizzix vágógéppel és vágókésekkel készültek. Ne habozzatok, bátran feszegessétek saját kreatív szárnyaitok kiteljesedését! :)
Caledonia Valley 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése