2017-05-28

Könyvhétre hangolódva...

Sziasztok!
Már eszméletlenül várom a Könyvhetet, amire idén nagy kézitáskával tervezek menni! :) Annyi jó könyv megjelenését hirdették meg, hogy azt szatyrokkal nem lehet majd bírni. 
Hat kiadó standját tervezem meglátogatni vásárlás szempontjából, és pontosan 18 db könyvvel tervezek hazajönni (ebből csupán kettő lesz a páromé XD)
Soha nem szerettem cipekedni, és noha néhány kiadó gyorsan elérhetővé teszi a könyveit azok számára is, akik nem tudnak részt venni az eseményen, révén nem pestiek, sajnos a Könyvmolyképző Kiadónál az utolsó két alkalommal már jól megjártam. Tőlük szeretnék beszerezni 10 új megjelenést, de egyszerűen nem lehet kivárni, mire eljut tőlük hozzám az új megjelenés. Előrendelés után!! Ebben sajnos azt kell mondjam, hogy van még hová fejlődnie a boltnak... :( 
Mindenesetre idén délelőtt tervezek menni, remélem a tömeg is kisebb lesz, és hozzáférek a standokhoz. Van még két hetem gondolkodni, hogy a legkevésbé várt kötetek közül egyet-kettőt megrendelek-e neten keresztül, mégse kelljen annyit cipekedni.
Íme, az én bevásárlólistám, kiegésztíve +2 kötettel, melyeken még erősen gondolkodom.
Ezen felül várok még előrendelt köteteket is, és mivel május 27-én volt a 6. Moly szülinapom, meglepem magam egy újabb, friss megjelenéssel. :D

Könyvheti beszerzések 
1. Twister Media
Jók és rosszak iskolája 3. - Jótett helyébe (A borító, mint mindig, most is gyönyörűen sikerült.) :)
A kárhozott (Az örök pillangómániás *-*)

2. Maxim Kiadó
Dream válogatás - Nemesis 
Ugyan borító még nincs hozzá, és nem tudom, hogy mi lett a szavazás végeredménye, no meg azt sem, hogy végül kijön-e a Könyvhétre, ha lesz, tuti beszerzem. Oh, és remélem, hogy a 2. tervvel jelenik meg, mert az első valami eszméletlenül ocsmány, és félelmetes...

3. Animus
Rablás uszonnára
Nem is lehet kérdéses, hogy egy idősek otthonában dolgozó személynek ez alap vétel. Főleg, miután elolvastam és hangosan felnevettem a fülszövegen. 
4. Könyvmolyképző 
Böszörményi Gyula: Bitó és borostyán, valamint Mindörökké várni kötetei alap vételek.
Régóta várós Ella és Micha 2. része, bár a borító sajnos nem nyerte el a tetszésemet.
A Raven King borító eszméletlen gyönyörűre sikeredett, kék és szarvas <3

5. Gabo Kiadó
A sorozat 3. része Páromnak lesz. :)

6. Delta Vision
Az Új tavasz és az Ősmágus felkeltette az érdeklődésemet. Előbbi elsőként a borítójával, majd magával a történettel (természetesen), utóbbit Páromnak szánom 7. éves évfordulónkra. :)
  
Kérdéses még, hogy beszerzem-e a Fumaxnál az alábbi két könyvet (Madarak a dobozban és a Végzet tébolyult kereke), bár nagyon szeretném, minden a költségvetéstől függ. 

Molyszülinapi rendelésem pedig ez az érdekes történet, egy förtelmes borítóval. XD De ez sem rettenthet el. 

Szép olvasós napokat és Könyvheti készülődést kívánva mindenkinek!
Caledonia Valley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése