2017-12-24

Fagyöngy - Reader Surprise MeglepetésDoboz #1 VIP (Spoiler veszély...)

Sziasztok!

Ma (12.23.) végre én is kézhez kaptam a nem kevés kíváncsisággal várt Meglepetésdobozomat a Könyvmolyképző Kiadótól. Már két napja csukott szemmel kellett járnom a Molyon, tekintve, hogy szépen sorban mindenki megkapta a rendelését, én pedig nem akartam spoilerbe futni. Sajnos egy-két kisebb spoilerre így is sikerült rátalálnom, a nem éppen körültekintő molyok és bloggerek miatt, amit nem is igazán tudok megérteni. Tekintettel arra, hogy nem mindenkihez ér el egyszerre a rendelése, jobban is figyelhetnénk egymásra. 

A karcoknál arra lettem elsőre figyelmes, hogy a doboznak elég negatív visszhangja van, így már majd megevett a penész, mit is rejthet Pandóra szelencéje. Valljuk be, hogy ezeknek a meglepetésdobozoknak az ára - bármelyik jelenleg piacon lévő doboz tekintetében - elég húzós a magyar fizetésekhez képest, és elég kétesélyes, hiszen olyan könyveket rejthet, amit egy igazi könyvmoly már régen a magáénak tudhat.
Ez történt most velem is...

Doboznyitás...
Izgatottan álltam neki a bontogatásnak, és azt kell mondjam, hogy én összességében meg vagyok elégedve a doboz tartalmával, noha olyan könyvet rejtett, amit már előrendeltem annak megjelenésekor. A könyvjelzőknek és a képeslapoknak nagyon örültem, engem kilóra meg lehet venni az ilyen könyvhöz kapcsolódó ereklyékkel. A tea egy teamániásnak nagyon találó, és a gyertya is tetszik. A rúzstoll kicsit giccses, de illik a csomagba, és toll, tehát jöhet. :) A vászontáskát nagyon eltalálták, lesz mibe vinnem az olvasnivalóimat a vonatra, és még biztonságban is lesznek.
Cseppet sem bánom azonban, hogy nem a legmagasabb fokozatot rendeltem, mert nem rejtett nagyon sokkal többet, leszámítva persze a plusz könyvet. A sima Happy doboz nem tudom mennyivel rejtett kevesebbet magában, mert szinte mindenhol a Luxury fokozattal találkoztam a neten.
A következő dobozoknál viszont már óvatosabb leszek, tekintve, hogy valóban nem olcsó mulatságról van szó, és nem szeretnék még egyszer olyan könyvet venni, ami már megvan. Ennek ellenére nem vagyok csalódott, a könyvet majd elajándékozom, a doboz tartalmát pedig dédelgetem. 😊

Caledonia Valley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése