2018-03-04

Bookhaul - 2018. február - 1. felvonás

Sziasztok!

Ez idáig soha nem készítettem közös képet a havi szerzeményeimről, tekintve, hogy nagyon sok könyvet vásárolok, és bele sem merek gondolni, mennyi pénzt költök el rájuk. Ezen kívül mindig szépen elpakolom az újakat, így nehéz összevadászni őket egy közös kép erejéig.
Most azonban úgy döntöttem, hogy én is szeretném megmutatni egy képen a havi gyönyörűségeimet, így ezt a rovatot az idén februárban szerzett könyvekkel kezdem.
A képről még hiányzik egy antikvár könyv, A kétéltű ember, és sajnos ugyebár az e-könyvek, bár azokból csupán néha-néha kerül be egy-egy a magánkönyvtáramba, tekintve, hogy a papír alapú könyvek híve vagyok. 
Hiányoznak még továbbá a Bookdepos rendeléseim, amiket ugyan ebben a hónapban rendeltem, de érkezésüket tekintve már átcsúsznak márciusra, így azokat a következő havi könyvekhez fogom sorolni. 
A vásárlást februárban 12-én kezdtem el, A fény, amit elvesztettünk, valamint két romantikus regény, A vikomt asszonya és a Mámoros ölelés személyében. Sajnos február elején betegség miatt nem dolgoztam, ezért csúszott át a vásárlás a hónap harmadik hetére. :) 

Megvásárolt könyvek száma: 30 db
Ebből Bookdepo (nem érkezett még meg): 7 db

Februári összesítő: 23 db 📘 (ebből 1 db e-könyv: Wei Dong Chen: Birth ​of the Stone Monkey)

Azt hiszem, márciusban visszafogom magam, tekintve, hogy már így is az élelmen spórolok, hogy könyvet tudjak venni. :) *-*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése