2018-04-11

A mai nap margójára... Könyves bögrék a Bookline kínálatában

Sziasztok!

A kolléganőm hívta fel a figyelmemet a Rákóczi úton található Bookline kirakatra (holnap fotó várható a kirakatról), ahol is az alábbi szépségek sorakoztak. Mondanom sem kell, hogy vérszemet kaptam, és már mentem is vásárolni, asszem holnap folytatom, még kettőt szeretnék beszerezni. :) 
*-*

Egyszerű, de nagyszerű bádog bögrékről van szó, melyet négyféle felirattal vásárolhatunk meg.  (Link) Ezeken kívül szerepel még a kínálatukban porcelán bögre is, de azok felirata ezeknél jóval egyszerűbb, kevesebb humorral fűszerezve.

A bögrék bolti ára 1.499 Ft, dobozban árulják, ami védi a sérülésektől. Az eladó hölgy nagyon kedvesen azt is ellenőrizte, hogy nem-e törött, így a gyorsasággal, kiszolgálással és korrektséggel is meg voltam elégedve. :) 

Ezek a szépségek pedig már a polcomon díszelegnek. :)

Update: Ma, 2018.04.12-én még visszamentem az üzletbe, és gazdagodtam még egy bögrével, valamint a szüleimnek is szereztem belőle. A porcelán bögrék sajnos az üzletben nem kaphatóak, viszont a kolléganőm megrendelte nekem személyes átvétellel, így hétfőn már azt is átvehetem. :)

És íme, a beígért képek a kirakatról. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése