2018-04-02

Nyuszis ajándékozás 2018 - Moly esemény

Sziasztok!

A mai napon egy Molyon tartott ajándékozós eseményre kapott ajándékcsomagról hoztam egy posztot. Még hat hónappal ezelőtt jelentkeztem egy eseményre, ami a Nyuszis ajándékozás 2018 nevet viselte, és számomra a mai nappal zárult le, ugyanis a csomagnyitás időpontjára Húsvét hétfő volt kijelölve. 
A csomagot kb. két hete már megkaptam, nem is tudtam, hogy fogom kibírni a bontogatást, de jelentem, sokkal könnyebb volt, mint gondoltam. :)

Az én húsvéti ajándékozós nyuszim szerepét Doria09 töltötte be, aki egy rendkívül igényesen összeállított csomaggal lepett meg. 

Délelőtt, miután magamhoz tértem, és rájöttem, hogy ma van a doboznyitás napja, izgatottan kezdtem bontogatni, kíváncsian vártam, vajon melyik könyv is lapul benne a megadott polcról, és alig akartam hinni a szememnek, amikor megláttam, hogy a legvágyottabb könyvet sikerült kiválasztania Dórinak. Ez Jenny Han: A fiúknak, akiket valaha szerettem volt, amiről már sok jót hallottam. Utána a cuki nyuszis csomagolásokon, és az azokban elrejtett ajándékokon akadt meg a szemem, és mindegyik igazi kincset rejtett magában. Illatgyertyát, teát, cuki matricákat, és egy nyuszis könyvjelzőt az Alice Csodaországban-ból. 


Meg kell mondjam, hogy a könyvnek, a könyvjelzőnek és a matricáknak örültem a legjobban, és csak ámultam, mennyi mindent is kaptam. Szeretném ez úton is megköszönni neked Dóri a csomagot, amivel igazán boldog perceket szereztél nekem! :) ♥
Párom a tanú rá, hogy ugrabugráltam és mosolyogtam, mert ő azóta jó párszor elutánozta a reakciómat. :D 

Csak remélni tudom, hogy az általam küldött csomag is elnyeri annak a személynek a tetszését, akinek igyekeztem egy kis varázslatot becsempészni az idei Húsvétjába. 

Köszönöm szépen még egyszer Dóri a csodás csomagot, és neked reddemon az eseményt! :) 

Boldog Nyuszit mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése