2018-05-01

Bookhaul - 2018. április - 3. felvonás

Sziasztok!

A Könyvfesztivál hónapja mindig nagyon durva... És azt hiszem, hogy ezzel minden el is mondtam. :) Mint minden könyvmoly, én sem igazán tudtam visszafogni magam a rengeteg szuper megjelenés bűvkörében, és bizony áprilisban rengeteg könyv jött velem haza. Azt hiszem, hogy vissza kellene fognom egy "picit" a könyvvásárlást... (Mintha meg tudnám állni... khm... khm...)
Sajnos nem került fel minden szerzeményem a képekre, mert gondosan elpakolva fekszenek a helyükön, és nem volt nagy kedvem újra szétrántani a szobát, mikor végre nagyjából már rend van az új könyvespolcomon. Mondom nagyjából... Több mint 1100 könyv elpakolását nem nevezném éppen felüdítőnek, ugyanis egy ekkora tetemes mennyiség végén bizony már engem is elkap az unalom és a düh, hogy OMG mikor végzek már?? és mikor lesz minden a helyén???
Szerintem sosem...

Visszatérve a havi szerzemények listájához, azt kell mondjam, nagyon szép kis termés lett ez. Egyedül azért nem ásom el magam a föld alá, mert viszonylag sok könyvet szereztem meg olcsón, többek között több mesekönyvet is. 

A hónap első könyve: a Moly.hu oldalon a Nyuszis ajándékozás keretében kapott Jenny Han: A fiúknak, akiket valaha szerettem c. kötet volt.
A hónap utolsó könyve: Walt Disney klasszikusok - Hófehérke és a hét törpe

A hónap leggyönyörűbb borítójáért több könyv is versenyzett, és az az igazság, hogy most nem is sikerült egyszerűen kiválasztanom egy darabot. Íme azon borítók, amik a szívem csücskét képezték áprilisban.
A hónap nyertese pedig a Pityke és prém, Majoros Nóra tollából.


A legkevésbé tetsző borító Mia Sheridan Calder útja c. könyvéé, nagyon taszít az a pasi.

Szerencsére májusban picit fellélegezhetek, ugyanis néhány mesekönyv, és manga mellett talán 3-4 olyan megjelenés lesz, amit mindenképpen szeretnék a polcomon tudni. A június azonban megint egy veszedelmes hónap lesz a Könyvhét miatt, holott szeretném már a könyvbeszerzéseimet végre az angol nyelvű kiadványokra összpontosítani, amikből szintén jó hosszú kívánságlistával rendelkezem. 
Áááá, nincs a világon annyi pénz és hely a szobában, ami elég lenne egy könyvmoly összes kívánságlistás könyvének. :D 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése