2018-05-22

Figurák a fedélzeten...

A betegséget és a kényszeredett ágyban pihenést is megszépítheti az, ha a párod két hatalmas csomaggal állít haza a postáról - miszerint megérkeztek a Japánból várt figuráid! *-*
A doboz és ez által a bontogatnivaló látványa végett az erőd megsokszorozódik, és már vonszolod is magad a művészkésig, hogy szépen felnyisd a dobozt. Még hallod, amint párod odaszól, hogy csak óvatosan, hiszen 100%-os, egészséges állapotban is megvágod magad a legtompább tárggyal is - és már hallod is a csomagolópapír sercegését, majd pár perccel később az alábbi két csodaszép, gyönyörű, fantáziadús figurát tarthatod a kezedben. :) 🎔

The Little Mermaid - Nendoroid figura

Ariel a kedvenc hercegnőm kiskorom óta, így - amikor megláttam ezt a kiadást - nem is volt kérdéses, hogy be kell szereznem. Ez volt életem első Nendoroid figurája, és azt kell mondjam, egyáltalán nem bántam meg a vásárlást. 
A szett a kis hableányon kívül tartalmazza Sebastiant és Ficánkát, Ariel két elmaradhatatlan, hűséges barátját. 
A figura különlegessége, hogy több arcot, kiegészítőt és uszonyt is tartalmaz, ezzel lehetővé téve azt, hogy a kiállítás során a boldog tulajdonos cserélgethesse Ariel kinézetét. 

Ahogy a képen is látszik, én a nyitott szemű, széles mosolyú arcot választottam, az elmaradhatatlan "hajbizgentyűvel" kiegészítve. A csukott szemű, irtó cuki mosoly mellé kapunk még egy enyhén morcos fejet is, egy ülő és egy egy álló sellőuszonyt, ami mozgatható, valamint több kart is, ami lehetővé teszi számunkra akár azt is, hogy a lány a kezébe fogja Ficánkát. 


Yu Yu Hakusho - Kurama/Minamino Shuichi 

A másik figura az 50. éves jubileumra készült, mégpedig egy igazi klasszikus, a Yu Yu Hakusho anime évfordulójára, amit itthon is láthattak szinkronosan a rajongók, még abban az időben, amikor a magyar ember abban a kiváltságban részesült, hogy animét nézhetett a televízióban. 
A figura Kurama emberi alakját ábrázolja, és kiadták mellé a fiú rókadémoni formáját is, aminek az ára azonban már egészen borsos lett volna. Bár titkon reménykedem, hogy egyszer azt a formát is a gyűjteményemben tudhatom. 

2 megjegyzés:

  1. Akarom tudni, hogy mennyibe kerültek? :D Egyébként nagyon szépek! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem biztos. XD De 10.000 Ft környéke volt mindkettő. :)

      Törlés