2018-05-27

Ma van a Molyszülinapom!!!!

2011. május 27-én regisztráltam a Molyra, ennek ma pontosan 7 éve. 
Ma van a Molyszülinapom! 🎔 El sem hiszem, hét év az nagyon sok idő. Az emlékeim is megkoptak már, s csupán annyira emlékszem, hogy egy olyan közösséget kerestem, ahol hasonló emberekkel ismerkedhetek meg, mint én. Könyvmolyokkal. 
Sajnos nem emlékszem, hogy találtam rá a Molyra, de az egyik legjobb döntés volt az életemben regisztrálni rá. Sajnos eleinte nem igazán voltam aktív, s úgy hiszem, hogy még ma sem értem el azt, amit szeretnék, és valószínűleg valamit nagyon rosszul csinálok, de nem sikerült sok-sok emberrel megismerkednem, ami nyilván a csendességemből is fakad, illetve abból, hogy voltak konfrontálódásaim is, amiket nagyon nem szerettem, így inkább csendben molyolok tovább a mai napig... Vezetem az olvasásaimat, igyekszem végre digitalizálni a magánkönyvtáramat, tájékozódni a hazai könyvpiaci helyzetről, az új megjelenésekről. 


DE! Egyáltalán nem panaszkodom, ugyanis megismerhettem néhány különleges embert, akikkel többször is beszélgetek, akikkel azonos az érdeklődési körünk a könyvek terén, s ezért nagyon hálás vagyok az oldalnak. Szerintem az a pár ember tudja, hogy rájuk gondolok, legalábbis remélem! 🎔
Nekik köszönhetően megismerhettem új sorozatokat, meghallgattak, ha éppen a padlón voltam, ajándékozós eseményen vehettem részt, új zónák életébe kapcsolódhattam bele és még sorolhatnám. 

Egy szó mind száz, örülök, hogy bár ha kicsit visszafogottan is, de a Moly tagja lehetek, s remélem, hogy sok molyszülinapot fogok még megélni. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése