2018-06-02

Hat éjszaka, és felvirrad a Könyvhét napja - Június 8. Péntek

Sziasztok!
Alig van hátra pár nap a Könyvhétig, így gyorsan összeszedtem azokat a könyveket, amiket mindenképpen szeretnék beszerezni. 
Figyelem, a bejegyzés erősen káros és megdöbbentő hatással lehet a kedves olvasóra, leginkább a mennyiség mértéke végett. :) :)

Mivel könyváruházban dolgozom, nem minden kötetet fogok konkrétan a Vörösmarty térről hazahozni, azonban mindre Könyvheti szerzeményként fogok tekinteni, így felkerültek a listára. 

Fumax és Főnix 
Régóta szeretném beszerezni a Csillagfényszövő c. könyvet, ami viszonylag régi megjelenés, de bízom benne, hogy magyar író révén idén lehetőségem lesz beszerezni a standon. 

Az "Egy kegyetlen dal" c. könyvet pedig a BaSC dobozban rendeltem elő, amit személyesen fogok átvenni a Fumax standjánál. Remélem, hogy nem lesz csalódás a doboz...

A Holnap Kiadó okozta a legnagyobb meglepetést, hiszen úgy gondoltam, hogy a Hamupipőke c. könyvet csak a standon lesz lehetőségem beszerezni, de nem! Már tegnap megérkezett a Lírába, és jött is velem a kis drága haza. :) 🎔 Mindenesetre a stand kiemelt fontosságú, jó pár mesekönyvet szeretnék tőlük megszerezni. 

A KMK ismét egy raklap könyvet jelentet meg, de náluk most igyekszem visszafogni magam, ugyanis a számtalan, egy kaptafára készült történetek csak hevernek a polcomon. Amit nagyon várok az a The ​Boy Who Sneaks in my Bedroom Window c. könyv, amit inkább az eredeti nevén emlegetek, mintsem a magyar címén... Maradjunk annyiban, hogy nem a legjobb cím, nekem tetszett volna a tükörfordítás, viszont a borító az csodaszép lett, ezt pedig Rácz-Stefán Tibornak köszönhetjük. 


A Manó könyvek, Menő könyvek és a General Press egész évben kitesz magáért, a most megjelenő kötetek sem képeznek kivételt ez alól.
Továbbá, kis promotálás végett a romantika szerelmeseinek érdemes lesz ellátogatni a General Press standjára, ahol egy csodálatos kitűzővel lehetünk majd gazdagabbak! :) 🎔


A Maxim kiadó sem szokott csalódást okozni, tőlük is zsákmányolok majd pár kötetet, és lesz több stand, ahová egy-egy könyv végett megyek, ilyen pl. a teljesség igénye nélkül az Agave, a TwisterMedia, az Animus, és idén több magyar könyvvel is gazdagodni fogok, amit leginkább várok, az A pillangók útja

Nos, ezek az én terveim röviden és tömören. A lista a képekkel, és a térkép pedig már készen áll arra, hogy pénteken délelőtt minden a lehető legkönnyebben menjen, és még a tömeg érkezése előtt odaférjek a standokhoz. 
A napot számomra nem csak maga a könyves esemény fogja bearanyozni, hanem az is, hogy párom és én éppen a 8. éves évfordulónkat fogjuk ünnepelni, szóval egy csodálatos napnak nézek elébe. ❣


Mindenkinek kellemes időtöltést, és sok szép és friss könyvzsákmányt kívánok! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése