2019-01-10

A világ legjobb drámaírója, Shakespeare - 1. felvonás - Nyitány...

Sziasztok!

Nyitány...
A mai napon egy új rovatot indítok, ami "A világ legjobb drámaírója, Shakespeare" nevet viseli. Ez a rovat változó időközönként fog megjelenni az oldalon, tehát nem lesz konkrét napja, mint például a Könyvborító Keddnek. 
Ez a rovat a kedvenc írómról és műveiről fog szólni, és minden olyan könyvről, filmről, zenéről stb. ami hozzá kapcsolható. 
Shakespeare minden művéhez volt már szerencsém, azonban jó pár év telt már el azóta, hogy a kevésbé ismert és szeretett darabjait olvastam, így 2019-ben - reményeim szerint - újra elolvasom a mester minden egyes alkotását! 
*-*
Minden darabról külön értékeléssel jelentkezem majd, s bár elsődleges célom a szeretett művek újraolvasása, valamint az általuk kapott öröm és boldogság; nem titkolt szándékom, hogy népszerűsítsem Shakespeare-t, aki bár kötelező olvasmány, és jó néhányan olvassák, mégsem kap annyi figyelmet, amennyit megérdemelne...!

Amint láthattátok, a rovatot egy hétfői idézettel és egy Könyvborító Kedd poszttal is felvezettem, mintegy mini-Shakespeare-hetet tartva a blogon. 

A rovat első bejegyzése még a mai nap folyamán várható is, ami az egyik kedvenc tragédiámról fog szólni... ;) ❤


Az összes, Shakespeare-rel kapcsolatos eddig megosztott bejegyzésemet az alábbi linkeken tekinthetitek meg:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése